Onze werkzaamheden

Wij zijn in het trotse bezit van een modern en goed onderhouden machinepark.
Vele aannemers, agrariërs, veehouders, overheidsinstellingen en particulieren hebben reeds gebruik gemaakt van de diensten van A.P. Klootwijk. Wij zijn van vele markten thuis en bovendien zeer flexibel.

Agrarisch Loonwerk

Voor onze klanten in de agrarische sector hebben we moderne landbouwmachines ter beschikking die het hele seizoen kunnen worden gebruikt. 
 
Wij hebben ruime ervaring met zaaien, poten, oogsten en grondbewerking. Zoals u weet is dit werk zeer afhankelijk van de weersomstandigheden, waardoor wij gewend zijn om flexibel te kunnen opereren. Wij hebben personeel in dienst die zeer ervaren zijn en bedreven in hun vak.

Grondverzet

Voor aannemers en overheidsinstellingen is Klootwijk een prima uitkomst als het gaat om werkzaamheden die het verzetten van grond inhouden.
 
Wij beschikken bijvoorbeeld over kranen met een capaciteit van 3,5 ton tot maar liefst 23 ton.
Voor elke klus kan men een beroep op ons doen. Of het nu gaat om het uitgraven van bouwputten, het trillen van een damwand, het graven van een vijver, het plaatsen van beschoeiingen of het aanleggen van een paardenbak, wij beschikken zowel over de machines als over de vakmensen.
 
Voor ons is geen klus te groot en zeker niet te klein!

Fourage

Ook in de stro- en hooihandel zij we goed thuis. Voor uw in- of verkoop bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Loon- en Grondverzetbedrijf A.P. Klootwijk BV

Noord Kavelsedijk 12
3291 LW Strijen

Telefoon:  078 - 6741726

Email:        info@apklootwijk.nl